Over ons

Facebook

Volg ons op facebook voor de meest recente nieuws en posts.

Ons verhaal

Gordijnen zijn sfeermakers en zeker niet alleen als ze dicht zijn. Ook open vormen ze een smaakvolle omlijsting van uw raam. Sfeervolle gordijnen op maat is wat Droomgordijnen voor u kan realiseren in ons eigen atelier.

Sinds 1999 staan vakmanschap, betrokkenheid en persoonlijk contact bij ons hoog in het vaandel. Met grote betrokkenheid en een flinke dosis trots werken wij aan onze producten. En dat voel je, als klant en als medewerker.

Wij hebben een eigen naaiatelier en beschikken over een prachtige collectie gordijnen. Hierdoor kunnen wij uw gordijnen op maat maken met een snelle service van hoge kwaliteit. Een gordijn op maat brengt kleur en sfeer in uw interieur en zorgt voor de finishing touch.

Wij willen dat klanten alles “zonder zorgen” bij ons uit handen kunnen geven. Daarbij adviseren wij onze klanten op een goede en geloofwaardige manier en proberen we telkens opnieuw de klantverwachting te overtreffen. Daar ligt onze uitdaging. Daar worden we zelf blij van!

Wij werken ook samen met hotels (brandwerende gordijnen), restaurants en diverse winkels. Ook kunt u terecht voor het reinigen en stomen van uw gordijnen als deze vuil zijn.